dimecres, 15 de gener del 2014

La Política a Espanya




Al meu entendre, crec que els polítics d'Espanya es prenen la política una mica de broma , no ens representen com haurien i no estan fent un bé a aquest país .

Per començar, la majoria de polítics no tenen un coneixement bàsic de l'anglès , ni de cap altre idioma; només saben parlar l'espanyol . Jo crec que, almenys , hauria de ser un dels requisits per poder representar un país.

En segon lloc , durant aquests últims anys s'ha desenvolupat una gran crisi , tot i que la crisi era mundial ja hi ha molts països que estan en procés de recuperació , en canvi , a Espanya sembla que aquesta recuperació encara haurà d'esperar un temps , encara que els polítics porten dient un temps que ja ens estem recuperant .

En tercer lloc , aquests últims tres o quatre anys , s'han descobert molts casos de corrupció i robatori per part dels representants d'aquest país , com per exemple el cas Bárcenas , un clar exemple de robatori , el tresorer del Partit Popular va ingressar diners sense declarar en un paradís fiscal per no ser descobert . Al meu entendre, crec que , a part de fer malament la gestió d'aquest país , ens ridiculitzen nosaltres hi ha ells mateixos de cara a la comunitat internacional .

Seguidament , crec que la majoria de les promeses electorals que proposen els polítics no les compleixen i no intenten ni tan sols complir , la impressió és que els partits polítics arriben al poder amb la ferma intenció de no complir-les i sabent que estaven mentint al poble .

Penso que quan, per exemple , hi ha eleccions tots els partits mostren la part bonica i la que vol sentir el poble i que quan fan els famosos '' meetings '' fan o intenten fer que les emocions siguin més importants que els arguments que venen .

Finalment , vull deixar clar que els polítics que ens representen no volen escoltar el poble i només es treguin arribar al poder per augmentar el seu nivell adquisitiu . Crec que això que ens estan fent no es podria anomenar democràcia , ja que rep el significat del llatí de : demo que és poble i cia que significa decisió que és igual a la decisió de la vila i crec que no ens deixen triar.

En definitiva , com ben clar deixa el text , no penso que els polítics facin un gran bé per a nosaltres .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada